logo Vloeruniq
  • Leggen op korte termijn
  • Vloeren te zien op grote borden en wanden
  • Scherpste prijzen in de regio

Bij deze interieurstijlen past een PVC-tegelvloer perfect.

Bij Vloeruniq bieden we een mooi assortiment aan hoogwaardige PVC-vloeren, waaronder prachtige PVC-tegelvloeren. Deze veelzijdige vloeren combineren stijl met functionaliteit, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elk interieur. Maar er zijn een aantal interieurstijlen waarbij de PVC-tegelvloer echt tot zijn recht komt.

Modern/Modern Klassiek

Een blijvertje als het gaat om interieurstijlen. Met modern klassiek zit je altijd goed. Moderne interieurs staan bekend om hun strakke lijnen en minimalistische ontwerpen. PVC-tegelvloeren bieden precies dat. Met hun gladde afwerking en strakke voegen zorgen ze voor een naadloze en eigentijdse look die perfect past bij moderne woonstijlen.

Industrieel 

Dankzij de verschillende maatvoeringen en opties kun je PVC-tegels gemakkelijk afstemmen op uw woning en interieurstijl. Grote, vierkante tegels zijn doorgaans goed te combineren met een modern, maar ook een industrieel interieur. Rechthoekige tegels kunnen ingezet worden om een ruimte groter te laten lijken. Zo heeft elk type tegel zijn eigen voordelen. In combinatie met een industrieel interieur geef je jouw woning een stoer en stijlvol karakter.

Voordelen van PVC-tegelvloeren

Geschikt voor vloerverwarming: Geniet van een warme en comfortabele vloer. PVC-vloeren zijn een goede warmtegeleider.
Onderhoudsvrij: Makkelijk schoon te houden. Af en toe dweilen met lauw water en een klein beetje neutraal schoonmaakmiddel is genoeg.
Veelzijdig en duurzaam: Combineer de uitstraling van stenen tegels met veel interieurstijlen. Je kan alle kanten op. Ben je toe aan wat anders qua interieur? Dat kan prima zonder dat je de vloer dient te vervangen.
Kostenbesparend: PVC-tegelvloeren bieden een kosteneffectieve oplossing zonder in te boeten aan stijl of kwaliteit. Ze zijn vaak goedkoper dan natuursteen of keramische tegels, terwijl ze toch dezelfde luxe uitstraling bieden. Dit maakt PVC-tegels een slimme keuze voor een modern interieur dat zowel stijlvol als budgetvriendelijk is.

Bezoek Vloeruniq in Rijssen

Om de kwaliteit en uitstraling van onze PVC-tegels in het echt te ervaren, is langskomen in onze showroom in Rijssen aan te raden. Hier kunt je de verschillende soorten en merken PVC-tegels zelf zien en voelen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw huis.

Kom langs en ontdek waarom zoveel klanten uit Rijssen en omgeving voor Vloeruniq kiezen. Met onze expertise en breed assortiment realiseren we moeiteloos jouw droomvloer.
Heb je een mooie tegelvloer gevonden? Neem gerust een tegel mee naar huis om nog eens rustig thuis te kijken of het voldoet aan je wensen. Heb je een keuze gemaakt en twijfel je toch? Je kunt tot twee weken van tevoren je keuze aan vloer wijzigen.